Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

flavy

22. 9. 2011 9:59
Pan Babiš má pravdu, neboť je na korupci expert:)

Vzhledem k tomu, že je pan Babiš největším příjemcem dotací v této zemi, musel opravdu korumpovat kde koho. Už jen mimořádné zasedání parlamentu v poslední den svého mandátu po rozpadu Topolánkovi vlády, na jehož jednání byl jenom jeden bod, a to přehlasování veto prezidenta a hlasování o zákonu nařizujícím zvýšení složky biopaliv v pohonných hmotách, musel stát pana Babiše majlant. Pan Babiš má monopolní postavení v ČR na výrobu biopaliv. Ročně si tak z našich daní jenom v tomto případě přijde na 15 miliard Kč. No, z toho plyne, že koupit si parlament pro něj nebude zas takový problém. I kdyby, kupuje si ho za naše, jestli jste někdy platil daně, tak i za Vaše peníze:)

Takže bezezbytku souhlasím, že ví, o čem mluví. Jenom mi není jasné proč. Snad proto, že díky korupci si vytvořil v ČR monopol  v zemědělství a zpracovatelských závodech zemědělské produkce a teď už nemá co v této oblasti získat a tak se nudí?

0 0
možnosti

buxus

22. 9. 2011 9:47
Babiš není hloupý a ví co dělá

Vypracoval se už do pozice, kdy se politiků bát nemusí. Když se ve Sněmovně hlasovalo (a to hodně narychlo, bylo potřeba zvrátit veto prezidenta před volbami) o navýšení povinného podílu biosložek v PHM, měl to pan Babiš pěkně ošetřené. Takže velmi dobře ví, že politiky si může kdykoliv podle potřeby koupit - a mezitím je může i kritizovat źa to, že jsou prodejní. Hezky to vypadá a spousta lidí ho bude považovat hrdinu.

0 0
možnosti

buxus

22. 9. 2011 9:40
Hidepark či Hydepark?

Doporučil bych Hideous Park.

0 0
možnosti

Lukáš Pecha

22. 9. 2011 9:03
Teď nejde o Babiše!

Co ti druzí. Zatím je klid po pěšině a jak je vidno, novináři vyčkávají. Z Hradu taky žádná reakce.....Je to divné, takové téma Babiš nadhodil, ale nějak se to zrovna nehodí.

0 0
možnosti

BořekŠikula

22. 9. 2011 8:56
Poněkud naivní

Vzhledem k tomu, že Babiš dostane z každého litru benzínu, který si koupíte, asi 2 Kč, tak patří sám mezi ty nejvykutálenější. Asi se už dost napakoval (a díky povinným biosložkám má příjmy jisté i do budoucna), tak teď může dělat vlnky, z lidí pitomce a případně jít do politiky.

Jenže on sám je jeden z těch, co nás škubou každý den, spolu s fotovoltaiky a podobnými dárečky.

0 0
možnosti

czernej007

22. 9. 2011 9:11
Re: Poněkud naivní

v tom nevidím žádný problém,má dotace legálně a pokud mu to parlament schválí(což je druhá věc) tak si myslím,že je to v pořádku,víte kolik dostávají dotací ČD a jak hospodaří a já nejel vlakem už minimálně 20 let,ale pořád je dotuji8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1777x
Milující, ale tvrdý a nesmlouvavý otec. Jsem přesvědčený Thatcherista, protože už jsem dávno vyrostl z obecného klišé, že existují i věci co jsou zadarmo.

Seznam rubrik