Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

802

17. 12. 2011 19:29
Jestli je něco demagogie tak toto

"Za posledních 7 let jsme z EU vyčerpali mnohem více peněz než jsme tam vložili a čisté saldo je rozhodně výše než tolik propíraná půjčka MMF"

 

Dostali jsme prý více než jsme tam dali, dokonce snad prý víc než je 90 mld8-o,  tady se ale nedá počítat takto matemeticky ono je velký rozdíl mezi penězi za které si mohu koupit cokoliv, to jsou peníze které my tam dáváme a které teď máme "půjčovat", správněji řečeno spíše darovat a nějakými  dotacemi na nějaké ptákoviny které mnohdy vůbec nepotřebujeme. 

 

Autor spíš než "přesvědčený Thatcherista" vypadá jako normální levicový eurohujer.

0 0
možnosti

mamsrb

14. 12. 2011 23:14
Přesvědčený Thatcherista by se měl chovat jako britský

premiér a ne jako socialista.

1 0
možnosti

802

17. 12. 2011 19:29
Re: Přesvědčený Thatcherista by se měl chovat jako britský

R^Tak nějak bych to také viděl.

0 0
možnosti

fr-mottl

14. 12. 2011 19:56
ubezpecuji Vas, gramaticke chyby jsou mi suma fuk

dokud pochopim , co jste chtel sdelit. A to se take stalo, nechapu proc na tom musi kazdej tak rajtovat.

Naopak nesouhlasim s tim neustale opakovanym 'socialisticka Evropa'. Tvrdim, ze lepsi to v soucasnem stadiu vyvoje proste nejde. A nejvetsi chyba by byla si namlouvat, ze to pujde narychlo nejak spravit.

V populaci je proste tolik lidi, kteri se vezou a tito lide take musi jist, spat, bydlet. Tim nemyslim nejake socky, tim myslim vsechny ty byrokraty, kteri jsou tak kritizovani. Ale kazdy, kdo to zde kritizuje ma ale minimalne 2 v rodine. A proto si musime nalit cisteho vina, tak to bude jeste dlouho.

0 0
možnosti

Karl Novak

17. 12. 2011 17:46
Re: ubezpecuji Vas, gramaticke chyby jsou mi suma fuk

řešením je volit strany, myslící vážně snižování daní.

A to nechce žádná parlamentní strana !

0 0
možnosti

ExPat

14. 12. 2011 19:50
Osveyujici

Je osvěžující tu a tam narazit na common sense namísto těch nekonečných, neinformovaných populistických blbin v těchto blozích. Bravo! Karma jako hrom. R^R^R^

0 0
možnosti

sir Humprey XXXIV

14. 12. 2011 18:37
Jste (a nejen v češtině) živoucím důkazem o klesající

vzdělanosti

0 0
možnosti

pěnice

14. 12. 2011 18:28
Teď mimo hlavního tématu,

jen malá otázečka. Jste tvrdý a nesmlouvavý otec, jak píšete a já tápu, jak se to projevuje ve vztahu k tomu miminku.

0 0
možnosti

hanah7

14. 12. 2011 18:32
Re: Teď mimo hlavního tématu,

Také mě to uhodilo do očí a napsala to ( viz níže). Asi když chce dítě čistou plenu - žádné smlouvání, nárok je až za dvě hodinky. Nic přece není zadarmo .

3 0
možnosti

pěnice

14. 12. 2011 17:37
Tak jestli by u Vás paní Šichtářová vypadla na hodinu,

já bych Vás ani nezaměstnala. Stačil by mi od Vás rukou psaný životopis. Do očí mě praštil Váš "blýzký" konzervatismus.A pokud chcete mermomocí půjčovat, pak prosím, ze svého. A pochybuji, že jsme čerpali více, než jsme do toho dali. To se tak plácá, aniž byste dodal fakta. A když píšete, že nám budou chybět miliardy na infrastrukturu, tak to už jste k smíchu. Vždy jsme dostali příkaz , na co peníze použít a to na celkem ne zrovna nutné věci. Na čističky vody jsme nedostali, nevím už jaký byl důvod, zato se budovaly cyklostezky. Ne že by nebyly dobré, ale v době krize ? Fakt byly tak potřebné.

3 0
možnosti

Petr Ugrin

14. 12. 2011 18:12
Re: Tak jestli by u Vás paní Šichtářová vypadla na hodinu,

Vážená paní pěnice, hlavně že ve vašich pojednáních jsou tuny argumentů. taktéž Vaše pochyby jsou dosti neuchopitelné a fakta neobsahují. Co se týká mého zaměstnání, strach mít nemusíte, zaměstnám se sám. Tak prosím plácejte se mnou a příště se aspoň podepište ... nebo se snad bojíte své jméno někam připíchnout. To se plácalům stává ... ;-).

0 0
možnosti

PeTaX

14. 12. 2011 15:06
Nemohu s Vámi souhlasit

prakticky ani v jediném vývodu. Navíc nacházím zcela pomýlené argumentace.

5 0
možnosti

pan_filuta

14. 12. 2011 13:44
"Naše vzdělanost rok od roku klesá"

To je jedna z mála věcí ve vašem textu, na které se shodneme. Sám jste toho zářným příkladem. Najít ve vašem textu větu bez překlepů a gramatických chyb je vskutku těžký úkol.

Jinak si myslím, že demagog jste spíše vy než vámi kritizovaní. Argumentujete tím, že půjčujeme MMF, ne EU, což považujete za zásadní rozdíl. A hned nato tvrdíte, že "půjčit" peníze MMF je správné, protože "Za posledních 7 let jsme z EU vyčerpali mnohem více peněz než jsme tam vložili a čisté saldo je rozhodně výše než tolik propíraná půjčka MMF.". To mi hlava nebere. Zřejmě je moje vzdělanost ještě horší než ta vaše...

5 0
možnosti

flavy

14. 12. 2011 14:50
Re:

Tak to mne také „udeřilo do oka“ pane filuto. I pan Ugrin si uvědomil, že když my půjčíme MMF a MMF tyto peníze půjčí EU, pak je to naše půjčka EU, jež zprostředkovává MMF. No, nebo si to neuvědomil. Rád bych se Vás, pane Ugrine zeptal, z čeho usuzujete, že když se rozpadne eurozóna, zkrachuje zároveň Německo a Francie? Jste přesvědčen, že špatný úvěr, se stane dobrým jenom proto, že se přesunul k důvěryhodné společnosti (MMF)? Děkuji za odpovědi.

0 0
možnosti

ataknevím

14. 12. 2011 13:14
být to moje firma, má to holka na hodinu.

Máte smůůůlu, je to její. Hele, a co je vašeho? Myslíte že aspoň to dítě? Takže, buďtě opatrnější. Alespoň jako ta, podle vás, "holka". Ona to je ale secsakramentsky šikovná manažérka. A na takové já dám. Že to nedokážete pochopit, to je jiná. Vy asi upřednostňujete kavárenské žvanily.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS