Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

SYETEY_KOTZOUR_nežere_yeleny

27. 3. 2012 20:59
ano rozhodně ničí

jen zbytečně denervují občany znepokojivými informacemi o kšeftech politiků a tím demokraticky zvolené politiky šikanují od dokončeni finančního zabezpečení jejich potomků. Proboha to chcete aby nám politici zhynuli hlady? Zpřízněné, a tudíž prověřené, podnikatele pak nutí do stupidních konkurenčních soutěží s ostatními nezpřízněnými, a tudíž nespolehlivými, podnikateli. No řekněte jak muže být spolehlivý a schopný podnikatel z jehož příbuzenstva se naprosto nikdo do politiky nedostal? Navíc nevědomost občanů snižuje jejich stres a frustraci a příznivě ovlivňuje zdraví obyvatelstva. Proto volám stop odposlechům. :-)

0 0
možnosti
H

Host8

27. 3. 2012 10:44
Odposlechy korupci netvoří

za tu je odpovědný ten, kdo systém zneužívá ve svůj prospěch. A škodlivá je korupce, nikoliv to, že se to řekne nahlas.

2 0
možnosti
EH

Kahlan Amnell

27. 3. 2012 10:09
Odposlechy

Nejsem příznivec šmírování - člověk má právo v demokracii na soukromí, takže v něčem má Klaus pravdu. Ale chtělo by to nějaký bič na naše politiky, protože apelovat na jejich přirozenou morálku je nesmysl. Největším bičem je, že se veřejnost dozví o jejich levotách. A to se bohužel stává málokdy, pouze když se bývalí kamarádi začnou mezi sebou politicky mydlit. :-(

Apeluji na znovuzavedení pranýří a defenestrací.

0 0
možnosti
P

pithart

27. 3. 2012 10:24
Re: Odposlechy

Recept je známý - minimální stát. Když budou občané vyžadovat na vše úřady a všechno chtít od politiků, budou mít úředníci a politici moc a vliv. Nadřízený, pán, feudál, velitel má VŽDY větší moc než podřízený, poddaný, otrok, zaměstnanec. V situaci, kdy politici rozdělují nadpoloviční většinu peněz v hospodářství na ně neexistuje žádný "bič". Představa, že se starají o to co ví veřejnost je komická - "veřejnost" přece celá léta věděla o Bémově korupci, o Janouškově korupci, o jejich vzájemné spolupráci a oni si z toho opravdu nic nedělali. Zveřejnění odposlechů nepřineslo nic nového, jen utvrdilo tajné služby (byly-li za tím opravdu státní tajné služby) a noviny, že si to můžou dovolit.

0 0
možnosti
BM

bm64

27. 3. 2012 10:00
Sohlasím

Jak někdo může vyslovit, že odposlechy ničí demokracii !! Tu ničí takoví lidé jako Bém, Janoušek a všichni co dělají, že o ničem neví a včetně Václava Klause, který se vždy mezi prvními ozve a taková zjištění ihned bagatelizuje.

Demokratické je zřejmě krást, manipulovat a zametat vše pod koberec a nedemokratické to zjišťovat a nedej bože i trestat.  Je nejvyšší čas, aby odešel.

5 0
možnosti
P

pithart

27. 3. 2012 10:04
Re: Sohlasím

jedno porušování zákonů nelze napravit jiným porušováním zákonů, notabene daleko závažnějším. Jednu nespravedlnost nelze napravit jinou nespravedlností.

1 0
možnosti
DH

hurkadavid

27. 3. 2012 9:56
Ach jo.

Pane Petře, Vy jste to vůbec nepochopil, co prezident řekl. Zkuste si přečíst jeho vyjádření, ne komentář novinářů. Klaus neříká to, o čem píšete. Nepřekrucujte. Rv

0 0
možnosti
PV

VerneP

27. 3. 2012 10:11
Re: Ach jo.

klaus rekl, ze ho nezajima, co v odposlesich je. No kdyz prezidenta nezajima, ze nekdo pacha trestnou cinnost, tedy rozkradani penez vybranych z dani obcanu teto zeme a korupci, jenz tyto odposlechy dokazuji, pak je opravdu divnym moralnim vzorem.

0 0
možnosti
ZODTV

Zákon o dodávkách teplé vody

27. 3. 2012 9:48
I takový člověk žije mezi námi ....

a dokonce se množí ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PM

petrik1960

27. 3. 2012 9:37
nemáte s myšlenkami železné lady

nic společného jste příznive odsouzení bez soudu...stalinista !

1 0
možnosti
P

pithart

27. 3. 2012 9:41
Re: nemáte s myšlenkami železné lady

už jsem mu to jednou psal, když se zastával HV. Kolektivista, etatista Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1777x
Milující, ale tvrdý a nesmlouvavý otec. Jsem přesvědčený Thatcherista, protože už jsem dávno vyrostl z obecného klišé, že existují i věci co jsou zadarmo.

Seznam rubrik