Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dvě poznámky. Jestli se nepletu, úhrada nepůjde ze zdravotního pojištění (zatím) a pak, kam chcete jít? Socialistická EU je před rozkladem všude a my paradoxně vycházíme jako jedni ti z lepších, protože komunisti nachystali majetek na 20 let rozkrádání a zatím to ještě jde. Mimochodem, podle některých se rozkradl majetek na 2,5 až 3 biliony korun. USA na tom nejsou o moc lépe a jihoamerické státy nebo dálný východ to samé a na blízkém východě byste musel konvertovat na islám a myslím, že ani to by vám nepomohlo. Nebylo by lepší vyhnat tyto zlodějíčky a tuneláře a zůstat tady?

4 0
možnosti
Foto

P32e68t54r 61U34g17r77i15n

9. 12. 2012 10:39

Na vyhánění zlodějíčků a tunelářů už opravdu nemám sílu když vidím to nadšení lidí ze světlých socialistických zítřků. A místo mimo EU pořád je. Například Kanada, Austrálie a našlo by se ještě pár dalších rozumných míst. Chile v jižní Americe není taky špatný nápad, Pinochet jim to tam celkem narovnal i když to nebyl zrovna košer a levný špás.

1 0
možnosti
JSS

Jak je dobře, že mladý pán vidí politiko-kšeftařům do ruk! A není to jen u marjánky...., všude tam kde národ  je paušalizován vydřidušskými poplatky, tj. počínaje bankami a podobnými finančníky, dneska už i státní správou, energiemi atd.. Už napsal jiný , že MAFIÁNI si dělají  z nás VŠECH  řadu let  ŠAŠKY...  Šaškové  - to ještě chcete snášet ??? Větříček ze sesadění  nepomůže, chyťmě štiku(y), pak zanese dominový efekt......

1 0
možnosti
Foto

vy si budete výborně rozumět s panem Fanuelem

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1777x
Milující, ale tvrdý a nesmlouvavý otec. Jsem přesvědčený Thatcherista, protože už jsem dávno vyrostl z obecného klišé, že existují i věci co jsou zadarmo.

Seznam rubrik