Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Vážený občane Ugrine!

Vaše přesvědčení, že společnost lidí trpí nejvíce svými chudáky, není podložené žádnými neotřesitelnými objektivními nebo historickými důkazy. Doporučuji se tohoto přesvědčení nedržet až moc pevně.

V souvislosti s Vaším portrétem, v němž uvádíte, že jste thatcherista a "věříte" v to, že pro nikoho není nic zadarmo, Vám druhak doporučuji se rozhlédnout po celém živém světě kolem sebe, ve všech známých dějinných dobách: Jsou mezi námi tací, kteří nejenže mají vše bez práce a zadarmo, ale ještě svému "přesvědčení", že je to jejich nezadatelné právo jakéhokoliv odůvodnění, nekompromisně podřizují vše. I náplň skromných zákrutů šedé kůry mozkové.

0 0
možnosti
IH

Tak hlavně teď není žádná krize, ale recese. Krize je její dno, od kterého zase dochází k růstu. Nazývat krizí každý pokles o 0,001% HDP akorát způsobuje, že už nějaká hlášení k krizi nikoho nezajímají.

1 0
možnosti
Foto

Současný režim, namísto aby krizi řešil, nebo její dopady alespoň zmírňoval, diletantsky ji prohlubuje a urychluje. Jeden příklad za všechny: prodlužování věku odchodu do důchodu - pod falešnými záminkami problém zhoršují, konzervují na pracovištích přestárlé a mladí jsou a budou nezaměstnaní

1 1
možnosti
PK

Problémem je že ten režim jí skutečně zmírňuje- a tím jí prohlubuje a urychluje- místo aby nechal banky a neefektivní podniky zkrachovat a uvolnit místo novým a efektivním je drží naživu různými šrotovnými... "sanacemi bank" a podobným.

Krize se nikdy nemá zmírňovat- naopak má probíhat prakticky neustále.

2 0
možnosti
Foto

M91a68r22t82i34n 37Š22i98k

2. 5. 2013 18:43

Řekl bych, že vy nejste přesvědčený Thatcherista. Vy jste přesvědčený panikář. Tak nebuďte tak pobátý ze světa kolem vás. Nejvíc mě rozesmál závěr. Prý - kdo uteče, vyhraje. Většinou je to tak, že ti kdo předem nejvíc křičí  jak budou utíkat, se nakonec strachy ani nehnou, když jde do tuhého.... A kromě toho, opravdu by se dalo dlouze diskutovat, kam vlastně budete utíkat. Vy zřejmě míříte do Británie, jako ten Thatcherista. Tak pospěšte. Už tam na vás čekají.R^EU

1 3
možnosti
PB

Podle mě to vypadá na návrat na úroveň před listopad. Místo dovolené na kanárských ostrovech se budou na chatě okopávat brambory a stříkat jablka.  Že by zase pohodička, klídeček a kulturní společnost?;-)

1 1
možnosti
FL

Nesouhlas, jednak ani s článkem na který autor odkazuje a ještě míň s blogem. Krize je FINANČNÍ. Ztratí se hodnota platidla a to povede k poklesu ekonomiky, to ano. Ale nebude to na překážku aby se dál těžilo uhlí, vyráběla elektřina a chleba z obilí. Zajišťovat se v rýži je nesmysl. Pokud jde o zlato, nemá sice průmyslové využití ale pokud budou lidi upoštět od zavedených platidel kvůli inflaci a poklesu ekonomiky, tak zlato bude nakonec to poslední platidlo na kterém se lidi shodnou

1 0
možnosti
OU
Foto

P97e22t98r 18U16g10r74i69n

2. 5. 2013 13:52

To není o eurohujerech, ale pravda je, že drtivá většina eurohujerů jsou tací převlečení socialisté ... Mít místo Barrosa Thatcherovou, to by byl mazec! :-)

10 1
možnosti
VH

Pěkný článek, rozumné argumenty a naše budoucnost v troskách.

Jen jedna drobnost: " ... aby se dnešní problémy vyřešily ...".

0 0
možnosti
EN

Všechno mo bohužel vychází naprosto stejně již nějaký čas.

Mám jen jeden dotaz,kam před tím krachem chcete utéct?

On totiž bude globální...

2 0
možnosti
Foto

P15e43t25r 10U75g88r85i59n

2. 5. 2013 13:50

Tam, kde se nebude střílet ... :-) a lidi mají ještě trocha zdravého rozumu. Anglosaský svět? Ostrůvek v tichomoří, kde si koupí člověk prut a lodičku ... kam zdrhnout je ... zatím.

0 1
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1777x
Milující, ale tvrdý a nesmlouvavý otec. Jsem přesvědčený Thatcherista, protože už jsem dávno vyrostl z obecného klišé, že existují i věci co jsou zadarmo.

Seznam rubrik