Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V něčem pravdu máte, ale jiný problém je, jestli není porušením ústavy hanobení hlavy státu. Prezident je hlava státu nebo ne?Pokud vím, jsme v popředí žebříčku v požívání alkoholu a pan Zeman nijak nevyčnívá. Nebo máte nějaké konkrétní informace a důkazy?[>-]

1 0
možnosti

J65a83n 52P93a32v35e79l

12. 7. 2013 19:27

To je blábol.

1) Pro Vaší informaci, prezidentský i parlamentní systém dokáží fungovat perfektně a nezáleží na systému, ale na lidech, jaký bude.

2) V ústavě máme jasně napsáno že jsme parlamentní, ne prezidentskou demokracií. Myslím že článek tři či pět

3) Budeme měnit prezidentský a parlamentní systém podle toho jestli máme slabého prezidenta a nebo premíéra? A nebo si budeme házet korunou? Panna, dneska bude prezidentský. Orel, od zítra je parlamentní.

4) Podíváte-li se na nejznámější prezidentský systém, americký, můžete si všimnout, že prezidentem je tam stranický kandidát a s tou stranou spolupracuje. Vidíte že by za Zemanem stála strana která je schopná mu schválit zákony?

0 1
možnosti

Dobře jste pro svůj pamflet vybral jako příklady USA či Francii (s Holandskem si jist nejsem).  Proč neuvádíte GB, SRN, Rakousko?  Nejsou nám bližší, než USA?

   Mimochodem: Je velice nesmyslné tvrzení "V této zemi však někdo někdy řekl, že máme parlamentní demokracii a tedy lidé z parlamentu si namísto pouhého výkonu moci zákonodárné přisvojili i moc výkonnou".  Tu zásadu zvolili ti, kdo v této zemi parlamentní demokracii zavedli. Zavedli tak, jak od té doby s vyjímkou diktatur fašistů, bolševiků a polodiktatury SPOZistů fungovala.

0 1
možnosti

Zanedbane pole plne balvanu a naletoveho plevele potřebuje ke svému pocatecnimu zvelebeni tezkou techniku.

5 0
možnosti

Jen mládí Vás omlouvá. Na hradě je dnes největší mafián, bude se ještě divit a vzpomínat na Nečase.

1 6
možnosti
Foto

P20e89t85r 98U43g50r33i84n

12. 7. 2013 12:11

Tak nejenom na hradě je mafián ... jestli je ale největší, to ukáže čas. A na Nečase opravdu vzpomínat nebudu, to mi věřte, ty jeho kalouskoviny s DPH mě stáli balík peněz!!!

6 0
možnosti

Já s Vámi naprosto souhlasím a prezidentovo jednání schvaluji.Nic jiného v podstatě udělat nemohl.Složení vlády pana Rusnoka je v této chvíli vedlejší.

6 0
možnosti

Hleďme.  Není pak vedlejší složení jakékoliv vlády?

  Nebo: proč je vedlejší zrovna složení  t é t o  vlády?

0 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS