Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M13í89l14a 49Š63u50l59a

3. 9. 2013 13:50

.. kdo to je ten Broboh, toho neznám 8-o ..

1 0
možnosti

Klasika. Politik musí lhát, aby byl zvolen. A až je zvolen, musí znovu lhát, aby vysvětlil voličům, proč se nepodařilo nic z tohho, co jim sliboval realizovat.

Platí na celém světě.

U nás nějak víc, nebo co. Pořád volíme osvědčené a etablované. Osvědčení jsou v nicnedělání a kradení, etablovaní v tom, že se spolu sejně nakonec o dalších všivárnách domluví.

2 0
možnosti

Kdyby politici nevymýšleli hovadiny, tak by byli nezaměstnaní a z toho plyne, nebudeme se drbat přímo rukou na nose, ale vymyslíme několikrát zalomené drbátko a to by v tom byl čert, aby se to nepodařilo. Selský rozum nám netřeba, v současnosti je to buržoasní přežitek. R^

3 0
možnosti

Autor je asi nějaký neinformovaní o daních.Jen se podívejte na celkové zatížení odvodů v Německu,Švédsku a ba i v těch Spojených státech. A o tom dluhu v na důchodovém účtu je potřeba se zeptat Klause (Kočárník),Topolánka. Jste opravdu jenom pravicový diletant.

3 6
možnosti
Foto

P95e10t12r 56U78g27r77i66n

3. 9. 2013 11:28

Jo, přesně tak jsem pravicový diletant jehož názory se nelíbí levicovým diletantům ... to je přirozené.Na důchody se dívám s rozumem ... dnes je to jeden na jednoho - pracující na důchodce. Až budu v důchodu já, budeme na toho pracujícího dva .. to jsou kupecké počty nikoliv Klaus nebo Kočárník. A co se týká těch daní ... no třeba v Austrálii při průměrném platu ve věci přímých daní to je AUS:ČR  37%:48% ... i to USA je lepší ... Švédský socialismus nechci ani vidět a Němci to musí bohužel za ty ostatní v Evropě platit ... :-)

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS